Saphir onderhoud leder

Saphir schoenen poetsen
Saphir menthol

Welke producten heeft Saphir?

Saphir schoenpoets
Saphir ledervet
Saphir reinigingsproducten
Saphir voor Glad Leer
Saphir voor Suède
Saphir voor Cordovan
Saphir voor Patent leer
Saphir voor Nappa
Saphir voor Sneakers
Saphir voor Speciale ledersoorten

HP-vet is geschikt voor alle schoeisel types o.a voor wandelen , bergbeklimmingen, sporten zoals voetbal en hockey maar ook voor het jagen.

Beschermd alle materialen tegen vuil en vocht.
Schoenen poetsen

Het poetsen van schoenen is een karweitje wat de meeste mensen laten liggen.

Het is verstandig om eerst te achterhalen van welk materiaal uw schoen is vervaardigd en welk poetsmiddel hierbij gebruikt kan worden.

Goed advies hier over krijgt u bij de aanschaf van uw schoenen in de winkel of bij uw schoenmaker Brouwhorst in Helmond.

Lederen schoenen

U begint eerst met de schoenen schoon te maken door modder en vuil etc. te verwijderen.

Dan de schoenen goed laten drogen.

Het is niet raadzaam om de natte schoenen te laten drogen in de buurt van een kachel of verwarming dan drogen ze te snel waardoor er barstjes in het leer kunnen  ontstaan door uitdroging.

Wanneer de schoenen droog zijn kunt u indien nodig ook de veters verwijderen.

Dan smeert u de schoenen in met  saphir schoencrème en vervolgens deze zeker een paar uur laten staan voordat u verder gaat.
Dit om de was goed de kans te geven om diep in het leer te trekken.

Daarna poetst u ze uit met een borstel of een zachte doek.
Wanneer u de veters weer terug in de schoen doet is het raadzaam om te controleren of ze niet vervangen moeten worden.
Voor een beter behoud van het model van uw schoenen is het slim om schoenspanners in uw schoenen plaatsen.

Voor de verzorging en onderhoud van suède en nubuck schoenen  heeft saphir diverse onderhoudsproducten en schoonmaakmiddelen.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

 De historie van Saphir

Saphir is opgericht in 1920 en is een merk voor leerverzorgingsproducten, gemaakt van natuurlijke grondstoffen. De beste schoenmakers, schoenenmakers en fabrikanten van lederwaren gebruiken allemaal Saphir om de schoonheid van hun leer te behouden. Saphir is het enige merk ter wereld dat geen hars of silicium bij de vervaardiging van zijn poetsmiddelen opneemt. In 1925 werd Saphir bekroond met de Medaille D’or in Parijs voor de kwaliteit van zijn leerverzorgingsproducten.

Uitzonderlijke grondstof

Saphir geeft prioriteit aan het gebruik van natuurlijke ingrediënten. We onthouden ons van het gebruik van ingebedde hars, siliconen of gesynthetiseerde verbindingen in onze schoenpoets. We gebruiken maximaal 30 verschillende wassen en oliën, evenals een breed scala aan natuurlijke ingrediënten, waaronder jojoba-zaden, shea-noten, avocado en abrikoos. We streven ernaar deze speciale ingrediënten te verkrijgen uit ethisch verkregen bronnen en ons te houden aan eerlijke handelspraktijken.

Bijenwas Honing wordt gewonnen uit honingraten en laat een gele natuurlijke was achter. Bijenwas speelt een belangrijke rol in de samenstelling van onze schoenpoets.
BELANGRIJKSTE KENMERKEN
• Gebruikt in cosmetica en farmaceutische producten • Voedt • Geeft glans

saphir schoenpoets van bijenwas

 

Saphir Omnidaim cleaner suède & nubuck

Saphir Omnidaim cleaner suède & nubuck is een vlekverwijderaar en reiniger voor suède, nubuck en textiel. Deze reiniger is essentieel voor de juiste verzorging van elk paar suède schoenen, aangezien reinigen van tijd tot tijd nodig is om opgehoopt vuil te verwijderen. Saphir Omnidaim cleaner suède & nubuck is een goede reiniger en zal suède schoenen reinigen en vernieuwen.

Suedeborstel

Met deze suède borstel voor het opruwen van suède en nubuck houd je seude en nubuck schoenen in een mooie conditie .

Een suède borstel heeft verschillende kanten. De rubberen kant is voor het verwijderen van vuil. De zachte kant is om het leer weer mooi op te borstelen.

 
 

Wanneer je suède of nubuck leren producten vlekken of oneffenheden hebben opgelopen verwijder je ze moeiteloos Suède Gum. Door rustig over leer te wrijven met de gum in de hand zullen vlekken en oneffenheden in het leer verdwijnen. Wanneer er hardnekkige vlekken aanwezig zijn adviseren wij je suède of nubuck producten te reinigen met suede claener . Na gebruik van de gum is het noodzakelijk de schoenen weer te verzorgen en het leer te voeden.

Winkelwagen