Batterij vervangen Autosleutels en Horloges

Heeft de afstandbediening van je autosleutel of horloge een nieuwe batterij nodig. Kom dan even langs in onze winkel wij hebben deze klus zo voor u geklaard.

Horloge batterij vervangen

Het is allereerst van belang dat het horloge goed word open gemaakt. En dat er in principe drie verschillende soorten horloges bestaan, wanneer het gaat om het openmaken daarvan:

Horloges met een apart dekseltje
Dit zijn bijvoorbeeld de Swatch-horloges. Je kunt een passend muntstuk gebruiken om tegen de klok in te drukken en het dekseltje open te draaien.
Horloges met een drukdeksel
De meeste horloges hebben een drukdeksel. Je kunt het deksel met een mesje of een wiptool openmaken, door deze in de inkeping van het deksel te steken en ‘open te wippen’. Mocht dat met een beetje wrikken niet lukken?  dan moet je erg voorzichtig handelen, om beschadigingen te voorkomen.
De duurdere horloges hebben een schroefdeksel. Zonder speciaal gereedschap krijg je het horloge niet open,  Het is een ‘horloge schroefdraad opener’, die je daarvoor nodig hebt.

Batterij vervangen Autosleutels

Batterij vervangen Autosleutels , tegenwoordig heeft bijna elke auto een sleutel die kan worden gebruikt om deze op afstand te bedienen. Dit betekent dat u de auto op afstand kunt vergrendelen of openen. In sommige gevallen gebeurt dit zelfs automatisch wanneer u met de sleutel in de buurt van de auto komt. Deze afstandsbediening is meestal ook de sleutel tot de auto. Het wordt aangedreven door elektriciteit en daarom door een batterij. Natuurlijk begrijp je dat het geen hele grote batterijen gebruikt. Bijna alle autosleutels hebben kleinere batterijen, ook bekend als knoopcellen. Na een tijdje zijn deze batterijen leeg en kunt u de auto natuurlijk niet op afstand bedienen. Gelukkig kan Sleutelservice Bob Fleskens in Helmond de batterij van uw autosleutel te vervangen.

Wij maken gebruik van  lithium baretrijen van het merk Energizer

Persje

Zit de nieuwe batterij in het horloge? of behuizing dan kun je deze weer sluiten door het aparte dekseltje dicht te draaien, het drukdeksel tussen de beide duimen en wijsvingers dicht te drukken of het horloge wat in sommige gevallen niet gaat zonder een horloge persje.

met een schroefdeksel weer dicht te draaien met de horloge schroefdraad opener.

Winkelwagen