Reserve sleutel in een mum van tijd

De sleutelservice maakt in een mum van tijd kopieën van uw sleutels. Voor een reservesleutel bent u bij ons op de juiste plek!

Sleutels kwijt? Stel je een gesloten deur voor! Laat reserve sleutels op tijd maken door onze sleutelservice.
In Winkelcentrum Brouwhorst Helmond maken we in een mum van tijd een kopie van uw sleutel.

U kunt om verschillende redenen een extra sleutel laten maken. Omdat uw kinderen bijvoorbeeld oud genoeg zijn om hun huissleutel te hebben, wilt u een reservesleutel voor uw fiets of een sleutel voor de buren zodat ze hun planten water kunnen geven terwijl u op vakantie bent. Wij kopiëren alle soorten sleutels voor u, zoals:

Autosleutels met chip
Autosleutels zonder chip
Huissleutels
Fietssleutels
Poortsleutels
Schuurdeursleutels

Kluissleutels
Sleutels voor geldkistjes
Sleutels voor cilindersloten
Kastdeursleutels
Brievenbussleutels
Sleutels voor een bedrijfspand

Super snelle sleutelservice Helmond

Onze sleutelservice van  het winkelcentrum Brouwhorst werkt erg snel. Uw nieuwe sleutel wordt nauwkeurig gekopieerd terwijl u wacht. Voor je het weet zijn je reservesleutels klaar.

Vervang uw sleutels op tijd

Begint uw sleutel te roesten of te buigen? Laat een reservesleutel op tijd maken zodat het slot niet kan breken. Dit bespaart u de kosten van een nieuw slot en u zult nooit verrast worden.

Zijn je sleutels nog steeds mooi, maar heb je problemen om de deur of het slot te openen? Dan is uw sleutel waarschijnlijk niet het probleem, maar het slot. De binnenkant van het slot is soms vervuild. Kruimels, vet of ander klein vuil kunnen zelfs vast komen te zitten aan de sleutel wanneer u ze in uw zak stopt. Welke dan in het slot terecht komen. U kunt uw slot eenvoudig reinigen met een cilindersmeermiddel.

Bewaar je reservesleutels goed

Heb je jouw reservesleutels laten maken bij sleutelservice Brouwhorsdt bewaar deze dan op een slimme plek in huis en label iedere sleutel. Labels zijn verkrijgbaar in onze winkel. Een reservesleutel van je woning kan je beter niet binnenshuis bewaren. Verstop deze bijvoorbeeld onder een bloempot in de tuin, maar het is nog veiliger om de sleutel te geven aan iemand die jij vertrouwt. Bijvoorbeeld uw buren of een familielid in de buurt.

Sleutels worden gekopieerd terwijl u wacht

Het maken van een nieuwe sleutel duurt kort. Binnen enkele minuten heeft u uw reservesleutel. Bezoek daarom onze winkel in Helmond. Dan zul je nooit geconfronteerd worden met een gesloten deur.

Winkelwagen