KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN

We hebben gemerkt dat veel mensen denken dat kleding en ander textiel in een stomerij met ‘stoom’ wordt schoongemaakt, maar dat is niet zo
Hoe dan wel . In het volgende filmpje laten wij zien hoe wij wel werken. Het hele proces van afgifte van uw stoomgoed tot het reinigen en teruggave kunt u hier bekijken.

Stomerij service Helmond in winkelcentrum Brouwhorst.

Schoenmakerij Brouwhorst heeft ook een Stomerij service

U kunt bij onze stomerij service al uw kleding, dekbedden, vloerkleden of gordijnen aanbieden voor reiniging.
In de meeste gevallen is de kleding na drie dagen weer bij ons terug .

Ook dekbedden en gordijnen kunnen bij de stomerij worden gereinigd.
Wel moet u er voor zorgen dat de haakjes uit de gordijnen zijn verwijderd bij het inleveren.

Bij de stomerij service Helmond kun uw alle kleding zoals kostuum, pantalons, japon, mantels, jacks of een jurk en natuurlijk ook uw vloerkleden waterbed hoes of bekleding van een bank laten reinigen.

Wat wil je schoon?

Wat wil je schoon?

Bij een stomerij denken veel mensen vooral aan het kleding reinigen zoals een kostuum, trouwjurk, colbert of pantalon. Maar wist u dat wij nog veel meer voor u kunnen betekenen? Dankzij onze kennis en ervaring worden producten van textiel niet alleen weer helemaal schoon, onze professionele aanpak verlengt ook nog eens de levensduur van uw kostbare textiel. Hieronder ziet u een overzicht van artikelen die wij grondig en vakkundig voor u kunnen reinigen.

 Let op:

Geef voor een optimaal resultaat bij het inleveren van uw kleding aan of er bijzonderheden zijn, zoals moeilijke vlekken van koffie, thee,limonade (vruchtensap)en wijn.Dan weet de stomerij er vaak wel raad mee.

Onze behandelingen

Natuurlijk weet u dat u bij een stomerij kleding, gordijnen en vele andere producten kunt laten reinigen. Maar wist u dat u voor nog veel meer specialistische behandelingen bij ons terecht kunt? Hieronder ziet u een overzicht van de behandelingen voor uw kostbare textiel:

Spoedservice
Moeilijke vlekbehandeling
Waterafstotend maken
Beschermen
Strijken
Brandwerend maken
Reinigen

Breng- en ophaalschema

Binnen twee dagen na inlevering is uw stoomgoed weer gereed:

Gebracht op:        Gereed op:
Dinsdag                Donderdag
donderdag           zaterdag
zaterdag               dinsdag

Uw gordijnen weer schoon en fris, breng ze langs bij Stomerijservice Bob Fleskens in Helmond. Ze worden vakkundig en professioneel gereinigd door Stomerij van Hal

Uw kleding schoon en fris laten stomen, Stomerijservice Bob Fleskens in Helmond. Kleding professioneel en vakkundig gereinigd door Stomerij van Hal

Last van een grauw vloerkleed of zitten er vlekken in? Breng het bij ons langs, want waarom zelf aan de slag gaan als je het ook door Van Hal Stomerij kunt laten reinigen? Bespaart je een hele hoop tijd en moeite

Uw wasgoed kunt u professioneel laten reinigen bij de stomerij. Schoenmakerij Brouwhorst Stomerijservice regelt het voor u.

Vieze hoezen dat wil niemand, breng uw hoezen naar de stomerij, dan worden ze weer lekker schoon en fris.

Uw dekbed  Wilt u een heerlijk fris dekbed? Dat is geen enkel probleem, onze stomerijservice heeft dit in een paar dagen geregeld.

Winkelwagen